Tesoro del Mar. Kameralna restauracja ukryta w sercu magicznego krakowskiego Kazimierza. Świeże ryby i owoce morza wkomponowane w autorskie menu stworzone przez szefa kuchni, który pomimo młodego wieku zdążył już asystować największym mistrzom niemieckiej gastronomii - Saschę Brandowsky’ego. Poza skarbami morza restauracja proponuje swoim gościom pełną gamę odległych smaków, bogatą selekcję win i wymagające specjalnego wyróżnienia, coraz bardziej upodabniające się do małych dzieł sztuki desery, których przygotowywanie to jedna z największych pasji szefa kuchni.
Tesoro del Mar to nie tylko restauracja. To również Hurtownia ryb i owoców morza z powodzeniem świadcząca swoje usługi w sektorze HoReCa, również poza granicami naszego kraju i wyjątkowe Delikatesy Skarby Morza, dzięki, którym możemy sprawdzać nowe smaki, a przy okazji… swoje kulinarne możliwości.